Over Juul

Mijn naam is Juul Dijkhuis. Ik werk nu 25 jaar in de financiële dienstverlening bij verschillende dienstverleners en voor alle soorten verzekeringen. Sinds 2013 werk ik nog maar deels in de advisering. De meeste tijd besteed ik aan het schrijven van teksten over verzekeringen, hypotheken en de huizenmarkt. Mijn ervaring binnen de branche zet ik nu om in begrijpelijke teksten.

Mijn motivatie om te beginnen met Geenuitvaartverzekering.nl is om nieuwe inzichten te verschaffen. In adviesgesprekken bij particulieren thuis heb ik mij vaak verbaasd over wat mensen betalen voor de uitvaartverzekering. Ik ben een keer bij een echtpaar geweest dat vijf uitvaartverzekeringen per persoon had. Twintig jaar geleden zijn ze begonnen met een uitvaartverzekering met een verzekerd bedrag van ongeveer €2.000. Jaren later kwam de adviseur weer langs en heeft vastgesteld dat ze voor een te laag bedrag verzekerd waren. Aanvullend heeft de adviseur een uitvaartpolis van €2.000 afgesloten. In de jaren daarna herhaalde dit patroon zich. In 2015 hadden ze ieder vijf uitvaartverzekeringen en betaalden ze inmiddels meer dan €60 per persoon voor een verzekerd bedrag van maar €10.000.

Dat kan toch niet de bedoeling zijn?
De overlijdensrisicoverzekering is in de afgelopen jaren tientallen procenten goedkoper geworden. Hier kun je dus van profiteren als je een uitkering bij overlijden nodig hebt om jouw nabestaanden goed verzorgd achter te laten.

Heb je vragen aan mij? Mail mij via juul.dijkhuis@gmail.com. Ik verstrek geen persoonlijk advies, maar ik kan je wel op weg helpen met nuttige tips.

Juul Dijkhuis