Disclaimer

Geenuitvaartverzekering.nl is een onafhankelijke website waarop je informatie kunt vinden over de uitvaartverzekering en de overlijdensrisicoverzekering. Door middel van berekeningen kun je voor jezelf een indicatie krijgen over de mogelijkheden om jouw uitvaart te financieren. Het is geen advies, maar het tonen van informatie en het uitleggen van de mogelijkheden. De in de berekening getoonde bedragen zijn indicatieve bedragen. Op deze manier krijg je een indruk van de verschillen tussen de uitvaartverzekering en de overlijdensrisicoverzekering. De informatie op de website is met zorg samengesteld. Er kunnen fouten zitten in de berekeningen waardoor een uitkomst niet volledig klopt.

Voor de berekeningen met betrekking tot het sparen ben ik uitgegaan van de gemiddelde spaarrentes zoals vermeld door het CBS. Ze zijn gebaseerd op de gemiddelden in de periode vanaf 1991. De voor de berekening gebruikte bedragen zijn gebaseerd op een steekproef. Aan de berekeningen kun je geen rechten ontlenen. Doordat je niet weet hoe de spaarrentes zich ontwikkelen de komende tientallen jaren, kunnen de uiteindelijk gespaarde bedragen voor het financieren van de uitvaart onvoldoende zijn.

Ik aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor een onjuiste weergave van de informatie op Geenuitvaartverzekering.nl. Aan de inhoud van de website kun je geen rechten ontlenen en alle genoemde bedragen zijn slechts indicatief. Als je een fout ontdekt, hoor ik dat graag. Je kunt mij bereiken op info@geenuitvaartverzekering.nl.

Er wordt geen persoonlijke informatie opgeslagen. De berekeningen zijn standaardbedragen die afgestemd zijn op leeftijden. Ze zijn dus niet te herleiden naar personen.

Laat je goed adviseren voordat je financiële beslissingen neemt, Ieders persoonlijke situatie is namelijk uniek en niet vergelijkbaar met anderen. Ik ben dus ook niet verantwoordelijk voor beslissingen die je maakt op grond van op de website getoonde informatie.